Manavgatta Yangin - Xbpjt0amf12hdm / Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı.

Manavgatta Yangin - Xbpjt0amf12hdm / Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı.. Manavgat'a bağlı karacalar mahallesi akarman mevkiinde. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü.manavgat'a bağlı karacalar mahallesi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve.

Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor.

Eoyrkkm3jyemcm
Eoyrkkm3jyemcm from i13.haber7.net
Edinilen bilgiye göre, saat 12.15 sıralarında manavgat'ın bucak şeyhler mahallesi yer köprü mevkiinde ormanda çıkan yangın. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 2 katlı ahşap ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi.

Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Edinilen bilgiye göre, saat 12.15 sıralarında manavgat'ın bucak şeyhler mahallesi yer köprü mevkiinde ormanda çıkan yangın. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Manavgatta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde kumköy turizm bölgesindeki bir otelde çıkan yangın, hasara yol açtı. Arazöze sıçrayan alevleri söndürmeye çalışan bir orman işçisi yaralandı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü.manavgat'a bağlı karacalar mahallesi. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor.

O34c1gi0i9tzxm
O34c1gi0i9tzxm from www.cumhuriyet.com.tr
Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü.manavgat'a bağlı karacalar mahallesi. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı.

Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre, saat 12.15 sıralarında manavgat'ın bucak şeyhler mahallesi yer köprü mevkiinde ormanda çıkan yangın. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle.

Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı.

Xbpjt0amf12hdm
Xbpjt0amf12hdm from cdn1.ntv.com.tr
Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı.

Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Manavgat'a bağlı karacalar mahallesi akarman mevkiinde. Arazöze sıçrayan alevleri söndürmeye çalışan bir orman işçisi yaralandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 2 katlı ahşap ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Otel çalışanlarından bazıları da dumandan etkilendi. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook